Facebook ikon Twitter logo Print side

Eikeliveien barnehage

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Kontakt oss

Åpningstider: 07.15 - 17.00
Styrer: Therese Vestengen Bjørø
Telefon: 64 85 80 00

Om barnehagen

Eikeliveien barnehage er en helt ny barnehage som åpnet sine dører 5. november 2018. Barnehagen ligger i et veletablert område med både husbebyggelse, jorder og skog. Vi er en 5- avdelingsbarnehage med plass til 100 barn i alderen 0-6 år.

Velkommen til Eikeliveien barnehage

Vårt fokus er å være tilstede her og nå med hele meg. Vi skal gi tid og rom for mestring og utfoldelse for alle. Vi er opptatt av å skape tid og rom for lek og at læringen skjer gjennom leken. 

 Årsplan Prosjektplan 2016-2019 

Løvet

Telefon: 917 93 218

E-post: AnnKristin.Breiseth@ski.kommune.no

Løvet er en avdeling med 24 barn i alderen 4 og 5 år, som er i sin aller siste tid av barnehagelivet.
Barn er for oss kompetente individer med egen personlighet, egne behov og egne meninger om det de ser og opplever rundt seg. Vårt fokus på selvstendighet og veiledning slik at barna mestrer selv gjenspeiler derfor vår praksis i alt fra lek til spisetid og påkledning. Barna skal hos oss oppleve vennskap og gleden av å være sammen med andre.     

Kongla

Telefon: 404 28 333

E-post: Trine.Busch@ski.kommune.no

Kongla er en 3 til 4års avdeling med 24 barn.
Vi har språk og vennskap som arbeidsmåte. I alt vi gjør skal vi fremme språkforståelse og relasjonene barna får seg i mellom. Vennskap er viktig for å utvikle språk og omvendt. Språk og vennskap går derfor hånd i hånd både for å lykkes på skolen og for å lykkes som menneske. I løpet av en uke blir det faste innslag som samlingsstund, turer, matlaging og smågrupper. I alle disse aktivitetene pluss alle de hverdagslige som å gå på do, vaske hender og i garderoben skjer det mange nye oppdagelser hver dag innenfor språk og vennskap.

Kvisten

Telefon: 917 83 628
E-post: Jannicke.Hassel@ski.kommune.no

Kvisten er en småbarnsavdeling med 14 2 åringer. Vi er en avdeling med fokus på vennskap, trygghet og positive relasjoner. Vi er en flerkulturell barnehage, som er så heldige å starte en ny barnehage. På Kvisten har vi rom som er småfolksvennlige, stimulerende og inspirerende. Her leker vi i smågrupper. Hos oss skjer læring gjennom lek og språket er i sentrum i alle dagens aspekter. Vi tar utgangspunkt i barnas initiativ og vi som personalet er åpent og lyttende og observante i forhold til barnas behov.

Frøet

Telefon: 948 28 943
E-post: Tenambuli.Hatibu@ski.kommune.no

Frøet er en avdeling med 5 voksne og 13 ettåringer. Vi ønsker å gi barna en trygg start i barnehagen, og har fokus på tilstedeværende og omsorgsfulle voksne. Det fysiske miljøet og de voksne skal tilrettelegge for at barna har mulighet til å utforske og være kroppslige.

Styringsdokumenter for kvalitet og utvikling i barnehagene

Ønsker du informasjon om prosedyrer,planer og utvikling i barnehagene kan du lese mer på hovedsiden Barnehagene i Ski

 

Trafikksikkerhet

Trafikksikker barnehage logoSki kommune er et Trygt lokalsamfunn og fikk mars 2016 godkjenning som Trafikksikker kommune. Dette stiller krav til at kommunen arbeider godt, målbevisst og helhetlig med trafikksikkerhet. Alle kommunale barnehager og skoler i Ski kommune har godkjenning som Trafikksikre barnehager og skoler. Plan for trafikksikkerhetsarbeidet i den enkelte barnehage og skole er utarbeidet.

Kriterier for Trafikksikker barnehage Trafikksikker barnehage

 

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn Vi er stolte over å være miljøfyrtårnsertifisert!

Eikeliveien barnehage

Besøksadresse:

Eikeliveien 40
1400 Ski

Telefon: 64 85 80 00


Publisert: 23.06.2016 09:36
Sist endret: 22.01.2019 15:15