Signerte avtale om Aktivitetsvenn med Nasjonalforeningen for folkehelsen

Ski kommune signerer avtale med Nasjonalforeningen om å starte opp Aktivitetsvenn for personer med demens; både hjemmeboende og personer på institusjon og dagsenter.

Frivillig Aktivitetsvenn for demente

Gjennom tilbudet Aktivitetsvenn får mennesker med demens flere aktiviteter og gode opplevelser i hverdagen. Aktivitetsvennen og personen med demens kobles sammen på bakgrunn av felles interesser, og møtes minst to ganger i måneden og gjør ting sammen som de liker. Det kan være alt fra å gå på tur, gå på teater eller på kafe, til å bare møtes for en kopp kaffe og en prat.

Signerte avtale på Waldemarhøi

Fredag 06. september signerte ordfører Hanne Opdan en avtale med Nasjonalforeningen for Folkehelsen vedrørende å starte frivillig Aktivitetsvenn for demente i kommunen. Dette er en avtale som videreføres inn i Nordre Follo.

Mer om ordningen kan du lese på Nasjonalforeningen for folkehelsens hjemmeside

Ønsker du å bli en Aktivitetsvenn?

Om du ønsker å være en Aktivitetsvenn for demente kan du ta kontakt med Camilla Damengen, leder av arbeidsgruppen. E-post: camilla.damengen@ski.kommune.no

Publisert: 06.09.2019 15:17
Sist endret: 06.09.2019 18:22