Arbeid med jernbanen 25.-26. mai

Bane NOR varsler anleggsarbeid til helgen som krever stans i togtrafikken. Arbeidet kan medføre noe støy.

Arbeidet starter 25. mai kl. 02.00 og slutter 26. mai kl. 14.00.

Strekningen Oslo S - Ski blir i denne perioden dessverre stengt for togtrafikk fordi strømmen av sikkerhetsgrunner må skrus av. Vy tilbyr alternativ transport. For mer informasjon, se Vys nettsider.

I Ski skal det utføres jernbaneteknisk arbeid sør for Finstadtunnelen og nord for Ski stasjon. Det vil også pågå boring i forbindelse med grunnundersøkelser like nord for Langhus Hagesenter. Arbeidet skal i hovedsak pågå på dagtid.

Anleggsarbeidet helgen 25.-26. mai er en viktig brikke i arbeidet som fører frem til nye Follobanen. Bane NOR ser frem til å kunne tilby halvert reisetid Oslo-Ski, økt kapasitet i samspill med lokaltog på Østfoldbanen og et nytt, moderne kollektivknutepunkt i Ski.

Bane NOR beklager eventuelle ulemper for de nærmeste naboene og de reisende.

skinner dagsone jernbanen
Foto: Bane NOR