Informasjon om drikkevannskvaliteten i Ski kommune

Ski kommune forsynes med drikkevann fra Oslo Vann- og avløpsverk (VAV). Vannet har høy kvalitet og er trygt å drikke, med mindre vi melder om noe annet.

Kommunen tar ukentlige prøver av drikkevannet, og vannet tilfredsstiller de strengeste kravene i Drikkevannsforskriften.

Selv om siste publiserte prøveresultater på nettsiden vår er fra slutten av mai, blir det tatt prøver ukentlig.

Eurofins Scientific som analyserer prøvene for oss ble nylig angrepet av et løsepengevirus, noe som skapte forstyrrelser i informasjonssystemene deres. Dette er nå i orden igjen, men det betyr at det kan bli noen forsinkelser med publisering av prøveresultater den nærmeste tiden. Vi vil oppdatere med nye prøveresultater så fort vi har dem.

I tilfelle avvik i prøveresultatene vil laboratoriet ringe kommunen og varsle, og vi vil iverksette våre varslingsrutiner for å sørge for at du som innbygger får beskjed så raskt som mulig.

Les mer om drikkevannet i Ski kommune.

Meld fra til kommunen om vann- og avløpsrelaterte feil.

drikkevann

Publisert: 17.06.2019 10:03