Har du hilst på Kari?

Kari er en svarrobot du kan chatte med via vår nettside. Hun er under opplæring, og tilegner seg mer kunnskap for hvert spørsmål hun får.

KariSki kommune tester ut om en slik tjeneste kan effektivisere kommunens arbeid, ved at svarroboten Kari besvarer en del av henvendelsene som vanligvis kommer inn via telefon eller e-post. Kari er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og hun lærer mer for hvert spørsmål hun får.

Kari skal fungere som et supplement til Servicetorget.

Hjelp oss gjerne med å gjøre denne tjenesten enda bedre ved å stille relevante spørsmål til kommunen i Karis chatvindu!

For hvert svar hun gir, kan du gi en umiddelbar tilbakemelding ved å klikke tommel opp eller tommel ned.

Hvis Kari kan svare på det du spør om og du er fornøyd med svaret du får, er det fint om du klikker tommel opp. Gir hun ikke et relevant svar, er det fint om du klikker på tommel ned. Legg gjerne også inn en kommentar om hva som eventuelt ikke var riktig.

Du finner Kari på forsiden vår, og nederst i høyre hjørne på resten av kommunens nettside.

Hvis du skulle oppleve å ikke få noe godt svar fra Kari og ikke finner den informasjonen du trenger på nettsiden, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 64 87 87 00, eller på epost postmottak@ski.kommune.no.

Publisert: 13.02.2018 13:31
Sist endret: 13.02.2018 14:23