Lån av bod på torget i Ski sentrum

Det er gratis å låne plass i de ti hvite trebodene på torget foran Ski rådhus.

Den som ønsker å låne en av bodene kan sende en epost til LarsErik.Naess@ski.kommune.no.

Skriv i eposten hvilken bod du ønsker å låne, hva du vil låne den til og hvor lenge, samt din kontaktinformasjon.

Det står totalt 10 boder på torget. Boden øverst på torget mot Ski rådhus er bod nummer 1, neste er bod nummer 2 og så videre. Boden nederst mot gågata er bod nummer 10.

Bodene har tidligere vært brukt i valgkampen før valget høsten 2017, og under to markeder i sentrum (høst- og julemarked).

boder på torget

Det er gratis å låne plass i bodene på torget foran rådhuset i Ski sentrum. Foto: Ski kommune

Publisert: 05.12.2017 11:46
Sist endret: 05.12.2017 12:00