Mobilitetsuken i Ski 17.-21. september

Å reise sammen, kollektivt, er smart. Det vil bli smartere for hvert år som går.
Takk til alle som går, sykler og reiser sammen med buss og tog – det er bra for helsen, lommeboka og miljøet!

Mandag morgen 17. september delte vi ut 100 gratis matpakker på Ski stasjon, sponset av Rema 1000 Ski.

Arrangementet var en del av Ski kommunes markering av den europeiske mobilitetsuken.

Det blir flere arrangementer også, blant annet gratis sykkelverksted på øvre torg foran Ski rådhus mandag 17. september og fredag 21. september klokken 14.00-17.00.

Følg med på Aktuelt på Ski kommunes nettsider og Ski kommunes facebook-side for å finne ut hva som skjer hvor og når under mobilitetsuken.

Om europeisk mobilitetsuke 2018

EUROPEISKMOBILITETSUKE 2018 har hovedbudskapet "Velg rett reisemiks" og oppfordrer til å kombinere alternativene dine.

Europeisk mobilitetsuke har som mål å synliggjøre hvordan du kan reise mer miljøvennlig samtidig som du dekker transportbehovet ditt. I 2018 er hovedbudskapet at du kan kombinere ulike transportformer for å få en effektiv og miljøvennlig reise. «Velg rett reisemiks» var også tema i 2015, og er like aktuelt i dag.

europeisk mobilitetsuke 2018

Publisert: 14.09.2018 13:18