Nå skal vi velge kommunevåpen!

Se de ti finalistene og stem på din favoritt.

Kommunevåpen

1. januar 2020 er vi Nordre Follo kommune og da må vi ha et nytt kommunevåpen. Vi har fått nærmere 1000 forslag og nå har juryen plukket ut ti finalister.

Her kan du stemme på din favoritt.

– Det har vært kjempegod respons. Til sammen fikk vi inn 995 forslag. Mange av disse var barnetegninger, så konkurransen har engasjert både unge og gamle, sier juryleder Lars Roar Masdal.

Stem på nett
I juryen sitter politikere, representanter fra ungdomsrådene og kommuneansatte. De har også hørt på innspill fra blant annet historielagene.
Mandag 5. november starter avstemmingen. Alle innbyggerne i Oppegård og Ski kan stemme på det forslaget de liker best på nettsiden til Nordre Follo kommune. Hvis du vil ha litt hjelp til å legge inn din stemme, kan du komme innom biblioteket eller rådhuset i Ski eller Kolbotn.

Kårer vinner før nyttår
Den rådgivende avstemningen er slutt 19. november. Juryen skal så velge ut tre finalister som de presenterer for fellesnemnda for Nordre Follo kommune. Fellesnemnda består av kommunestyrerepresentanter fra Ski og Oppegård, og de skal kåre en vinner før 31. desember.
Heder og ære og 15.000 kroner venter den eller de som står bak vinnerforslaget.

Publisert: 05.11.2018 09:58
Sist endret: 12.11.2018 09:04