Nabovarsel fra Bane NOR om støyende arbeider og togstans 14.-15. oktober

Bane NOR og entreprenøren OHL varsler at de 14. til 15. oktober skal utføre bygge- og anleggsaktiviteter mens det er stans i togtrafikken. Arbeidet vil medføre noe støy, og Bane NOR beklager ulempene anleggsarbeidet kan medføre.

Strekningen Oslo S-Ski blir stengt for togtrafikk 14. og 15. oktober, og NSB tilbyr derfor alternativ transport. Se nsb.no for mer informasjon.

Hva slags arbeid skal gjennomføres og hvor?
På strekningen fra Langhus til Endsjø gård og på Ski stasjon skal det utføres jernbaneteknisk arbeid. I tillegg vil det blant annet forekomme sprenging, spunting og gravearbeid.
Spunting innebærer at metallplater blir slått ned i bakken ved hjelp av en kran for å holde løsmasse på plass under arbeidet med Follobanen.

Når vil arbeidet pågå?
Arbeidet starter lørdag 14. oktober kl. 02.00 og avsluttes søndag 15. oktober kl. 14.00. Arbeidet medfører noe støy. Spregning og annet arbeid vil foregå på dag- og kveldstid fram til kl. 23.00.

Det blir utført støymålinger på flere punkter ved anleggsområdet. Bane NOR forholder seg til retningslinjer for begrensning av støy fra bygg -og anleggsvirksomhet (T-1442), og arbeidet utføres i forståelse med Ski kommune.

Det vil bli utført vanlig anleggsarbeid resten av oktober. I november vil det i tillegg forekomme spunting og annet støyende arbeid. Mer informasjon blir sendt ut senere og publisert på Bane NORs nettsider.
Bane NOR beklager ulempene i byggeperioden og takker for tålmodigheten.

Nyheter fra Follobaneprosjektet
Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer i Follobaneprosjektet? Følg Bane NOR på Facebook og prosjektets nettsider. Alle nyheter fra Follobaneprosjektet legges ut på www.banenor.no/follobanen.
Abonner på nyheter om prosjektet. Se www.banenor.no/follobanennyheter for informasjon og påmelding. På Bane NORs Facebook-side www.facebook.com/follobanen publiseres store og små nyheter fra hele Follobaneprosjektet.

Spørsmål? Har du spørsmål om arbeidet, vennligst ta kontakt med
- Kommunikasjonsrådgiver/samfunnskontakt Alejandro Decap på telefon 948 58 834
eller follobanen@banenor.no fra 8-16
- Egen nabovakttelefon etter kl. 16: 459 75 212