Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Prisvinnende forfatter til Ski bibliotek

Torsdag 5. desember klokka 18.00 kommer forfatter Kyrre Andreassen til Ski bibliotek.

Kyrre Andreassen har vunnet Sultprisen og vært nominert til både P2-lytternes romanpris og Brageprisen. Han er en muntlig og slentrende forteller, med store porsjoner av både humor og mørke.

Andreassen kommer til Ski for å snakke om sin siste roman, For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges. Her møter vi Krister Larsen, elektriker med ryggprolaps og sterke meninger om hvordan verden burde være. Historien hans er ofte brutal og rett på sak, men også morsom, spissformulert og fortalt rett fra levra.

Romanen har blitt en stor lesersuksess, og ble blant annet nominert til Brageprisen. Dette er en historie om en ekte mann fra arbeiderklassen i en skiftende verden. Den ble også kåret til en av 25 nye, norske klassikere for framtida i anledning Bokåret 2019.

Kyrre Andreassen er forfatter fra Drammen. Han har skrevet flere romaner og skuespill, og underviser i skrivekunst ved blant annet Buskerud Folkehøgskole. Han er også en gnistrende god forteller, og det er bare å glede seg til denne kvelden!


Kyrre Andreassen
Foto: Eivind Mo Andreassen


Publisert: 28.11.2019 12:10
Sist endret: 28.11.2019 12:15