Rydd et forsøplet område nær deg

Fra 29. april til 5. mai arrangeres den nasjonale strandryddeuka, en kampanje i regi av Hold Norge Rent. Men det er ikke bare langs strender det er behov for å rydde.

Alt av avfall på avveie er dårlig for både helse og miljø. Derfor oppfordrer Ski kommune alle i kommunen å ta med hansker og sekker for å rydde avfall på avveie i sitt nærmiljø!

Tips: I Ryddeportalen til Hold Norge Rent kan du selv opprette din egen ryddeaksjon, samt sjekke hvor du kan levere avfallet. Det er også mulig å melde seg på en ryddeaksjon som andre arrangerer.

Lenke til ryddeportalen finner dere her.

Hvis dere er mange som skal rydde, og det blir mye avfall, er det lurt å ha en plan for hvor avfallet skal kastes etter ryddeaksjonen. Det er også mulig å få sekker og hansker av Follo Ren, så lenge beholdningen rekker.

Har du spørsmål? Ta kontakt med miljørådgiver Christine på telefon 458 32 467 eller epost ChristineBjaen.Sorensen@ski.kommune.no.

ung kvinne plukker søppel

Publisert: 29.04.2019 14:57