Spar energi – og penger med Energiportalen

Hvor mye kan du spare på energisparende tiltak i boligen? Ski kommune tilbyr nå gratis energianalyse av boligen din.

Gå inn på Energiportalen her

Alle private boliger i Ski kommune kan søkes opp, enten ved å skrive inn adresse eller gårds- og bruksnummer.

Fyll inn opplysninger om boligen
Enkelte opplysninger om boligen, som areal, byggeår og boligtype, er allerede registrert, mens informasjon om oppvarmingskilder, standard og informasjon om antall beboere kan legges inn.

Basert på opplysningene beregnes dagens energiforbruk. Du kan også velge ønsket energisparende tiltak for boligen din, og få et anslag over hvor mye energi og penger du kan spare per år.

– Energieffektivisering i boligsektoren er en viktig del av arbeidet mot det grønne samfunnet. Potensialet for effektivisering er stort og det vil kunne gi ringvirkninger på andre sektorer som får tilgang til mer energi med lav klima- og miljøpåvirkning, sier Anders Berggren som er miljørådgiver i Ski kommune.

Gratis rådgiving og informasjonsmøte
Energiportalen vil være tilgjengelig for husstander i Ski i et år, og er en del av en energieffektiviseringskampanje i kommunen. I kampanjen inngår også gratis energirådgiving for privatboliger, hvor kommunen vil tilby rådgiving for omtrent 25 boliger. I tillegg vil det tilbys energirådgiving per telefon.

Søknad og tildeling av energirådgiving skjer etter sommeren, og mer informasjon om dette kommer på kommunens nettsider.

Innbyggene i Ski kommune vil også inviteres til et informasjonsmøte om energieffektivisering.

Energiportalen logo

Publisert: 04.04.2017 09:10
Sist endret: 22.11.2017 13:48
            IsDev: False