Togtrafikken i sommer blir påvirket av arbeider på jernbanen

Bane NOR starter arbeidet natt til lørdag 22. juni og jobber til og med søndag 4. august.

Fra 22. juni 2019 skal Bane NOR gjøre omfattende arbeid på Østfoldbanen og i Lieråsen tunnel, melder Bane NOR på sin nettside. I seks uker gjøres det vedlikehold og bygging som skal gi bedre punktlighet og kortere reisetid.

Alle lokaltog og regiontog som kjører på strekningene der arbeidet pågår, blir berørt. Vy og Flytoget organiserer alternativ transport for sine reisende.

Her blir det stengt for togtrafikk i vårt distrikt:

Østfoldbanen:
Arbeidet starter helgen 22–23. juni. Da vil det være stengt mellom Oslo S–Rygge og Oslo S–Mysen/Rakkestad.

Uke 26: Mandag 24. til og med fredag 28. juni: Stengt Ski–Rygge og Ski–Mysen.

Uke 27–31: Lørdag 29. juni–søndag 04. august: Østfoldbanen østre linje er stengt Oslo S–Mysen/Rakkestad. Østfoldbanen vestre linje er stengt Oslo S–Rygge.

Uke 32: Togene på Østfoldbanen kjører med redusert hastighet slik at skinnene får «satt seg» etter arbeidene.

Les mer på Bane NORs nettside.

Ski stasjon mai 2019
Ski stasjon mai 2019. Foto: Ski kommune