Vaktmesterkompaniet AS fortsetter som Statens vegvesens driftsentreprenør i Follo

Etter en tilbudskonkurranse inngår Statens vegvesen kontrakt med Vaktmesterkompaniet AS om å drifte og vedlikeholde riks- og fylkesveiene i Follo i tre nye år.

En driftskontrakt omfatter ansvaret for rutinemessige driftsoppgaver og mindre vedlikeholdsoppgaver på veinettet, samt inspeksjon og registrering av feil og mangler, beredskap for vinterdrift og generell trafikkavvikling. I tillegg skal driftsentreprenøren ha tett samhandling med Statens vegvesen, melder Statens vegvesen på sine nettsider.

Kontrakten omfatter drift og vedlikehold av 521 kilometer riks- og fylkesveier, samt gang- og sykkelveier. Vaktmesterkompaniet AS ble «nødkontrahert» i juli 2018, da Statens vegvesen hevet kontrakten med Veidrift AS. Den nye kontraktsperioden gjelder fra 1. september 2019 – 31. august 2022.

Mesta AS vant tunnelkontrakten og skal drifte og vedlikeholde tunnelene i Akershus fra 1. september 2019 - 31. august 2024.

Les mer på Statens vegvesens nettsider.

Publisert: 28.05.2019 09:24
Sist endret: 24.06.2019 13:44