Varsel om VA-arbeid som fører til at store deler av Ski vest vil miste vannet en natt

Mange husstander i området Ski vest vil miste vannet eller få lavt trykk i krana i tidsrommet fra klokken 23.00 onsdag 19. juni til klokka 05.00 om morgenen torsdag 20. juni. Årsaken er at kommunen skal skifte ventiler i området Øvre Hebekk.

Vi ber deg tappe godt med vann på forhånd. Private stoppekraner bør stenges mens arbeidet pågår.

Opplever du misfarget vann i krana etter at arbeidene er avsluttet? Da skal du la vannet renne kaldt til det klarner.

Kartet under viser i grove trekk hvilke områder som blir berørt. Husstandene innenfor markeringen har fått varsel om de kommende arbeidene via sms.

Det kan imidlertid skje at også husstander utenfor markeringen mister vannet eller opplever dårlig trykk i krana.

Vi ber om tålmodighet fra folket. Eventuelle endringer vil du få varsel om via sms.

kart va-arbeider Ski vest

Har du noen spørsmål om dette på forhånd, ta kontakt med arbeidsleder Mats Prytz Halvorsrud på driftsavdelingen VA i Ski kommune.

Her kan du melde feil på vann og avløp.

Publisert: 17.06.2019 13:47
Sist endret: 24.06.2019 13:44