Kontakt oss

Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Ski kommunes ildsjelkalender 2017

I Ski har vi mange dyktige personer som gjør en ekstra innsats for lokalsamfunnet. Vi setter stor pris på disse menneskene, og vil derfor hver dag frem til jul gi en liten oppmerksomhet til noen av de frivillige ildsjelene i kommunen vår.

Disse har mottatt prisen:

Luke 1

ildsjel 1 2017

Kim Christensen

Han er helt uunnværlig for Follo FK med sitt store engasjement og sitt gode humør som han sprer rundt seg! Uten Kim hadde ikke Follo FK vært det det er. Kim jobber også på Ski eldresenter og er like viktig der.

Luke 2

 ildsjel 2 2017

Cecilie Eriksen

Hun har stått på i hele år med å gjenopplive Natteravnene og stelle i stand arrangementer for ungdommen på Langhus og i Ski. Hennes bidrag til beste for ungdommene på Langhus er helt fantastisk.

Luke 3

ildsjel 3 2017

Odd Borgenholt

Makan til ildsjel skal man lete lenge etter. Han er veldig engasjert i 60+ på Langhus, hvor han blant annet er med å arrangere teater og turer for eldre. Han bidrar på loppemarkedet for skolekorpset på Langhus. Han er også selvutnevnt vaktmester i sameiet. I tillegg til dette er han også med og står trafikkvakt for elevene på Ski skole, så barna kommer seg trygt over veien.

Luke 4

ildsjel 4 2017

Torill Finholt

Frivillig i Ski menighet. Torill er en humørspreder og et arbeidsjern av de sjeldne. Hun engasjerer seg i arbeid med både barn, voksne og eldre. Hun har også vært mye med i det viktige arbeidet med å integrere flyktninger i kommunen. Torill er også kjempegod på å få med seg andre, både som medarbeidere og deltakere på ulike aktiviteter.

Luke 5

ildsjel 5 2017

Heidi Breen

Heidi er leder for Flerkulturaktiviteter i Ski Røde Kors. Hun har jobbet hardt i mange år for å gi flyktninger i Ski en god start, og hjulpet mange til å få et nettverk i Ski. Hun er ei fantastisk dame!

Luke 6

ildsjel 6 web

Tårnlauget ved Ragnar Skaarer

Tårnlauget består av Ragnar Skaarer, Per Stranna, Sverre Fladberg, Bernt Inge Stormen, Gunnar Ausland og Kjell Kr. Aasmo.
Ragnar er initiativtageren og igangsetteren bak Hjellsåstårnet i Kråkstad. Tårnet har med stor hjelp av en fantastisk ildsjel blitt Skis turistattraksjon og et mye brukt turmål.

Luke 7

Else Marit Ekeberg

Hun har vært primus motor for korpset på Siggerud i mange år, og lenge etter at hennes egne barn har sluttet i korpset. Hun har sittet i styret i "alle år", vært kasserer og tidvis også fungerende leder. Det er mye jobb, året rundt! Hadde det ikke vært for henne, hadde det ikke vært korps på Siggerud.

Luke 8

Unni og Edgar Berger

Unni og Edgar Berger

Det frivillige ekteparet! De gjør en fantastisk innsats ved Frivillighetssentralen, blant annet kjører de mat til eldre hjemmeboende med presis levering til avtalt tid.

Luke 9

 Lailia og Erik Horgen

Laila og Erik Horgen

Ildsjeler som har startet og driver Follo HKs rullestolhåndballag. Et unikt tilbud! Laila og Erik har bygd bro mellom miljøer som ofte ikke møtes! De har brukt sitt fantastiske nettverk til å gi noen et tilbud som mange tar for gitt.

Luke 10

Hanne A. Thun

Hanne A. Thun

For sin mangeårige innsats for barn og unge i Langhus IL - håndball, spesielt Julecupen. Hanne sier aldri nei når noen spør.

Luke 11

Thomas Myrhaug ildsjel

Thomas Myrhaug

Han er helt uunnværlig for Ski musikkråd med sitt store engasjement. Korpsbevegelsens blideste mann i Ski.

 


Publisert: 30.11.2017 09:44
Sist endret: 11.12.2017 19:23
      IsDev: False
      IsProd: True
      Current: prod
      Is("test"): False
      UrlPrefix: /external/ssp/
      Url("client-grunt/prokom/inter-ver3/prod/prokom.css"): /external/ssp/client-grunt/prokom/inter-ver3/prod/prokom.css