Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Ski kommunes ildsjelkalender 2017

I Ski har vi mange dyktige personer som gjør en ekstra innsats for lokalsamfunnet. Vi setter stor pris på disse menneskene, og vil derfor hver dag frem til jul gi en liten oppmerksomhet til noen av de frivillige ildsjelene i kommunen vår.

Disse har mottatt prisen:

Luke 24

Rune Sletner

Denne mannen er engasjert i idrettslag, korps og natteravnerne i Ski. Stiller alltid opp med sitt smittende engasjement!

 

Luke 23

Hans Henning Ruud

Hans Henning Ruud

Han er riktignok valgt som styreleder i Follo FK, men det er fremdeles et frivillig verv og ingen har jobbet flere gratistimer for Follo FK de siste årene enn han. Han har klart å få god kontroll på en krevende økonomisk situasjon, og aldri har klubben hatt bedre oversikt over sine egne inntekter og utgifter. Hans Henning er en mann som jobber i det stille, og liker ikke oppmerksomhet, men han fortjener likevel heder og ære for den innsatsen han nå legger ned daglig for Follo FK.

Luke 22

Steinar Finholt

Steinar Finholt

Har gjennom et par år vært besøksvenn på Finstadtunet. Hver onsdag og fredag formiddag kommer han og besøker flere beboere som har glede og nytte av en samtale. Steinar tar seg god tid med hver enkelt, er god til å lytte og ser mennesket bak sykdom og begrensninger. Han utgjør en betydningsfull forskjell i hverdagen for dem han besøker og fortjener absolutt en oppmerksomhet.

Luke 21

Geir Åge Sveen

Geir har et stort engasjement innen korpslivet i Ski. Han er dirigent for flere korps, og det kan fortelles at han gir utrolig mye av seg selv enn det man forventer av en dirigent. I fritiden gir han sin fulle støtte for musikere som trenger gode råd, og er alltid positiv uansett hva.

Luke 20

Katrine Behsert

...er ansvarlig for tiltaket "Kafe med mening". Et fantastisk tiltak for å gi de som trenger det, et varmt måltid en gang i uken. Hun er ei flott dame som stiller opp for mange i Ski.

Luke 19

Unni Kleppan

Unni Kleppan

Primus motor for "Åpen Kafe" på Langhus bo- og servicesenter og aktiv i arrangementet av julemessen der. Bruker mye av sin tid i ulike verv i Diabetesforbundet. En utrolig positiv dame og alltid blid., som ikke har lært seg å si nei.

Luke 18

Siri Stranger-Johannessen

Siri Stranger-Johannessen

Siri har drevet KFUK/KFUM speidern i Ski en hel generasjon! Har vært speiderleder siden 90-tallet og står på fremdeles. Siri er kunnskapsrik, engasjert og ærlig. Nå har hun unge speidere og lærer dem bl.a. å tenne bål, spikke og sy i skinn. Den frivillige innsatsen hun gjør og har gjort i mange år, er mange svært takknemlig for.

Luke 17

Bengt Ekelund

Bengt har etter flere års innsats gitt seg som trener for veterandamene på Langhus. Han har også vært trener for ulike jentelag siden 1984, hvor lagene har vunnet flere kretsmesterskap. Bengt har stått frivillig for mange i flere år.

Luke 16

Arnhild Fossum

Hun legger ned en stor innsats som daglig leder i den frivillige driften av NMS Gjenbruk i Ski. Foruten alt det administrative rundt det å drifte en gjenbruksbutikk, har hun lyktes i å skape en sosial møteplass der det er rom for alle. Arnhild er varm og inkluderende både overfor kunder og alle de frivillige. Hun har et genuint engasjement og det er bruk for og plass til også de som faller utenfor det ordinære arbeidslivet. Arnhild setter pris på og roser innsatsen hver enkelt legger ned.

Luke 15

Daniel Kjos

Daniel er 12 år og har ett hjerte av gull. Hvert år ønsker han seg penger til Redd Barna sitt arbeid i både jul- og bursdagsgave.

I sommer tok han kontakt med Ski løpet og fikk ha stand for å fortelle om Redd Barna og deres arbeid. I tillegg startet han sin egen innsamlingsaksjon hvor han skulle løpe 5 km til inntekt for Redd Barna, og samlet inn over 18 000 kr. For ett år siden ble han barneambassadør for Redd Barna og det er han fortsatt.

Luke 14

Frivillige ved Kirkeveien 3

Frivillige på kjøkkenet i Kirkeveien 3

Grethe Skaarnæs, Rita Lindqvist, Ulla Aale-Hansen, Else Feren, Lillian Schau Johansen, Edel Engebakken og Bente Rognerud

De frivillige på kjøkkenet i Kirkeveien 3 gjør en fantastisk innsats, og har gjort dette gjennom mange år. Den som har lengst «ansiennitet» har vært her i 17 år. De er her en eller flere ganger i uken, og stiller opp på absolutt alt man ber om. De har gledet veldig mange av innbyggerne i Ski gjennom mange år. 

Luke 13

Carine og Kai Jordahl

Carine og Kai Jordahl

De legger ned en utrolig innsats og engasjement for ballettskolen i Ski, som hvert år avsluttes med en fantastisk juleforestilling.

Luke 12

 

Bente og John Bunæs

De har i flere år drevet skøyte- og ishockeyskole i regi av Ski Il hockey. Det er et tilbud til mange hundre barn hver helg gjennom hele vinteren som skaper uendelig skøyteglede. De sier aldri nei til å bidra uansett hva de blir spurt om, og er nærmest å regne som fast inventar i Ski ishall.

Luke 11

Thomas Myrhaug ildsjel

Thomas Myrhaug

Han er helt uunnværlig for Ski musikkråd med sitt store engasjement. Korpsbevegelsens blideste mann i Ski.

Luke 10

Hanne A. Thun

Hanne A. Thun

For sin mangeårige innsats for barn og unge i Langhus IL - håndball, spesielt Julecupen. Hanne sier aldri nei når noen spør.

Luke 9

 Lailia og Erik Horgen

Laila og Erik Horgen

Ildsjeler som har startet og driver Follo HKs rullestolhåndballag. Et unikt tilbud! Laila og Erik har bygd bro mellom miljøer som ofte ikke møtes! De har brukt sitt fantastiske nettverk til å gi noen et tilbud som mange tar for gitt.

Luke 8

Unni og Edgar Berger

Unni og Edgar Berger

Det frivillige ekteparet! De gjør en fantastisk innsats ved Frivillighetssentralen, blant annet kjører de mat til eldre hjemmeboende med presis levering til avtalt tid.

Luke 7

Else Marit Ekeberg

Hun har vært primus motor for korpset på Siggerud i mange år, og lenge etter at hennes egne barn har sluttet i korpset. Hun har sittet i styret i "alle år", vært kasserer og tidvis også fungerende leder. Det er mye jobb, året rundt! Hadde det ikke vært for henne, hadde det ikke vært korps på Siggerud.

Luke 6

ildsjel 6 web

Tårnlauget ved Ragnar Skaarer

Tårnlauget består av Ragnar Skaarer, Per Stranna, Sverre Fladberg, Bernt Inge Stormen, Gunnar Ausland og Kjell Kr. Aasmo.
Ragnar er initiativtageren og igangsetteren bak Hjellsåstårnet i Kråkstad. Tårnet har med stor hjelp av en fantastisk ildsjel blitt Skis turistattraksjon og et mye brukt turmål.

Luke 5

ildsjel 5 2017

Heidi Breen

Heidi er leder for Flerkulturaktiviteter i Ski Røde Kors. Hun har jobbet hardt i mange år for å gi flyktninger i Ski en god start, og hjulpet mange til å få et nettverk i Ski. Hun er ei fantastisk dame!

Luke 4

ildsjel 4 2017

Torill Finholt

Frivillig i Ski menighet. Torill er en humørspreder og et arbeidsjern av de sjeldne. Hun engasjerer seg i arbeid med både barn, voksne og eldre. Hun har også vært mye med i det viktige arbeidet med å integrere flyktninger i kommunen. Torill er også kjempegod på å få med seg andre, både som medarbeidere og deltakere på ulike aktiviteter.

Luke 3

ildsjel 3 2017

Odd Borgenholt

Makan til ildsjel skal man lete lenge etter. Han er veldig engasjert i 60+ på Langhus, hvor han blant annet er med å arrangere teater og turer for eldre. Han bidrar på loppemarkedet for skolekorpset på Langhus. Han er også selvutnevnt vaktmester i sameiet. I tillegg til dette er han også med og står trafikkvakt for elevene på Ski skole, så barna kommer seg trygt over veien.

Luke 2

 ildsjel 2 2017

Cecilie Eriksen

Hun har stått på i hele år med å gjenopplive Natteravnene og stelle i stand arrangementer for ungdommen på Langhus og i Ski. Hennes bidrag til beste for ungdommene på Langhus er helt fantastisk.

Luke 1

ildsjel 1 2017

Kim Christensen

Han er helt uunnværlig for Follo FK med sitt store engasjement og sitt gode humør som han sprer rundt seg! Uten Kim hadde ikke Follo FK vært det det er. Kim jobber også på Ski eldresenter og er like viktig der.


Publisert: 30.11.2017 09:44
Sist endret: 24.12.2017 15:18