Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Geodata og oppmåling

Idrettsveien 8, 1400 Ski Tlf: 64 87 87 00 E-post: postmottak@ski.kommune.no

Åpningstider Servicekontor for byggesaker, plansaker og delesaker

Åpningstider:

Åpningstid i sommer, 1. juli - 4. august:

tirsdager kl. 09.00 - 14.00

Fra 5. august, ordinære åpningstider:

Tirsdag og torsdag kl. 09.00 - 14.00.

Telefon: 476 38 310

I åpningstiden kan du ringe eller komme innom hvis du har spørsmål eller behov for veiledning. I perioder med stor pågang må vi begrense samtalene til 20 minutter. Har du behov for mer kontakt kan du avtale et eget møte med oss.

Henvendelser om konkrete bygge- og delesaker kan gjøres på telefon direkte til saksbehandler på telefon, også utenom åpningstiden. Ringer du til kommunens sentralbord, oppgir hvem du ønsker å snakke med og hvilken sak henvendelsen gjelder, så vil du bli oppringt av rett person.

Oppmåling og eiendomsetablering

For utfyllende informasjon om oppmåling og geodata se Follo-kommunenes felles informasjonsside Follokom.com. Der finner du informasjon og skjema om bl.a. arealoverføring, fradeling av eiendomgrensejusteringgrensepåvisningseksjoneringsammenslåing av eiendommer 

Kommunens kartportal

På Kommunekart finner du en rekke ulike karttyper; grunnkart, eiendommer, arealplaner, friluftsliv og flybilder. Kommunekart fungerer like got på pc som på mobile enheter.

Kjøp av digitale kart og situasjonskart

Har du behov for digitale kartdata, 3D-modeller, situasjonskart og nabovarsel i forbindelse med byggesøknad og prosjektering finner du alt du trenger på Nordre Follo e-Torg.

Eiendomsinformasjon

Kommunen har som hovedregel ikke anledning til å oppgi eiere eller annen informasjon for en eiendom overtelefon eller e-post. På Se eiendom kan du finne eier og hva som er tinglyst på en eiendom.

Har du behov for ytterligere informasjon om en eiendom, f.eks. eiendomskart med koordinater, kan dette kjøpes på Nordre Follo e-Torg.

Megleropplysninger

Eiendomsmeglere har plikt til å innhente alle relevante opplysninger ved kjøp og salg av eiendommer. Kommunen formidler opplysninger til meglere via Ambita infoland.


Publisert: 15.10.2015 12:10
Sist endret: 21.08.2019 09:20